Juu, eli kuten tuo otsikko jo kertookin niin nyt on jumitettu taas tässä 120-122kg välissä painon suhteen.

Olen alkanut kuitenkin ottamaan myös mittoja ylös ja niiden kohdalla on kuitenkin lähteneitä senttejä painon jumista alkaen ollut -18.5cm.

Joten mikä lie on sitten tällä hetkellä kropassa menossa, mietin että olisko alkanut lihakset muodostua ja kiinteytyminen alkanut.

Uusia aikojakin on taas tiedossa useampia.

28.5. on mahan tähystys, jonne ei sitten yhtään huvittaisi mennä sitä letkua nielemään, mutta ei auta kun heliko ei ollut lähtenyt häätökuurilla...

4.6.on sitten se kauan odotettu kehonkoostumus mittaus, kiinnostaa kyllä kuulla mikä tuomio sieltä tulee.

Viimeisenä viellä 7.6 ilkeä tutkimus nimittäin gyne, jolloin otetaan näytepala kohdusta, kivulias toimenpide sekin...

Sitä leikkuu aikaa odottelen kyllä kun ei tuo tyrä tuosta minnekkään katoa ennen leikkuuta, niin pääsisi paremmin liikkumaan kun se ei enää häiritsisi liikkumista ja olemista.

Syömiset olleet hyvin maltillisia, eilen tosin hiukka "ratkesin" söin popcornia ja jäätelöä illalla kun katseltiin tyttären kanssa euroviisuja. jotka meni mielestäni ihan loistavasti suomen kannalta.

Vaikka tosin voittoahan olisin toivonut, niinkuin varmaan moni muukin, mutta toiseksi paras sijoitus koskaan suomeen,niin ei se huonostikkaan mennyt.

Meille on tulossa myös tyttären ylppärit ja siellä en ajatellut jättää herkkuja kokonaan pois, joten saa nähdä mitä paino sen jälkeen näyttää ja mitä kropppa tykkää tuosta.

Tosin kohtuudella saa tälläkin hetkellä kaikkea syödä, mitäänhän ei täysin kielletty ole.

Joten täytyy yrittää vaan pitää järki mukana herkutteluissa, tiedossa kuitenkin tyttären toiveesta, porkkanakakkua, täytekakkua, coktailpiirakoita muna voilla, sekä liha- ja kalavoileipäkakut.

Ainoo joka noista ei yhtään houkuttele on normi täytekakku...

Mutta nyt muihin juttuihin taas...