Juu eli 28.5.2021 oli gastroskopia ja se ei ollut lähellekkään niin paha kuin kuvittelin, ei sattunut millään tapaa edes koepalojen ottaminen.

Paljon ilkeämpi oli nenämahaletku maalis-huhtikuulla...

Tähystyksessä minulta otettiin samalla 3 näytettä jostain päin suolistoa että saisi selville mikä helikobakteeri mulla nyt sitten olisi.

Minulta oli löytynyt hiatushernia, koepalojen tuloksia ei näkynyt vielä.

Niimpä niitä edelleen odotellaan että saan tietoja tulevista leikkuu jutuista...

Siten 4.6.2021 oli ravitsemusterapia käynti ja siellä multa sitten otettiin samalla kehonkoostumus mittaus ja "tuomio" oli odotetunlainen sen suhteen...

Eli läskiä löytyy yli 64kg edestä...Ei kovin kehuttava tulos, mutta mitäpä tuota peittelemään se on totuus kuitenkin...

Se oli positiivistä että mun syömiset olivat mallien mukaisia ja juuri hyvän kokoisia annoksia ja minulla ei ole hälle tarvetta ennen leikkuun sopimista enää, ellei ilmene jotain uusia juttuja leikkuuta odotellessa.

Painokin näytti tuolla 118.7kg ja edellisellä käynnillä oli ollut 124kg suunnilleen...

Tosin takapakki painon pudotukseen on jälleen hyvinkin odotettavaa, koska oli neidin ylioppilasjuhlat viikonloppuna ja tottakai siellä tuli syötyä voileipäkakkuja vaikka en niitä mitenkään ylenmäärin mättänyt...järki pysyi onneksi mukana. 

Mutta viimeksi äitienpäivä aiheutti jumia...

Tänään olin sitten gynellä hyperplasian takia ja kyllä teki kippeetä tutkimus ja koepalan otto...

Tämä koepala otettiin kohdusta saakka...sattui todella ja nyt sitten vuodan verta tieskuinka kauan, vaikka sanoivat ettei se yleensä aiheuta edes vuotoa... kyllä aiheuttaa ainakin mulla, joka ikinen kerta.

Mutta pieni hinta tosin siitä, että saa sitten tietää onko syöpään viittaavaa löydöstä.

Mulla oli alkavia syöpä muutoksia 2vuotta sitten ja tuon jälkeen, tehtiin kaavinta ja laitettiin hormoonikierukka hoitamaan kohdun liikakasvua ja ainakin oli auttanut nyt 2 vuodan aikana mutta silti edelleen sitä seurataan, vähintään 6kk välein.

Että sellaisia tänne tällä kertaa...